Registrering

Är du intresserad av att investera i något av våra projekt eller att söka finansiering till ditt projekt, då krävs din registrering. Genom att registrera dig hos oss får du samtidigt tillgång till vårt nyhetsbrev och kan således övervaka kommande projekt och andra viktiga händelser. Att registrera ett konto är kostnadsfritt. Vi tar god hand om dina kontaktuppgifter och säljer dem aldrig vidare till tredje part.

Jag är införstådd med Villkor och bestämmelser och jag har läst och instämmer med Integritetspolicy.

Ollonstigen, Uppsala, SE
Image

Company logo

Co-owning består av personer med lång erfarenhet av fastigheter, juridik och finans. Vi är nordens första internationella crowdfundingaktör där vi tillsammans skapar Sveriges bästa mötesplats för investerare och projektägare.

Co-owning grundades 2014. Bolaget har sedan start arbetat tillsammans med fastighetsutvecklare på flera internationella fastighetsmarknader med att crowdfunda deras fastighetsprojekt. Co-owning har, som första nordiska aktör, stor erfarenhet och kunskap av fastighetsmarknader utanför norden. Vår erfarenhet på den internationella fastighetsmarknaden ger investerare bättre möjligheter till riskspridning och tryggare avkastning.

Målet är att vi i framtiden ska behålla och stärka vår status som branschens tryggaste aktör
Tomas Levin

Då Co-owning skapades såg grundarna två behov, ett hos fastighetsutvecklare att få finansiering till sina projekt och ett hos investerare som i dagens lågränteklimat letar bra ränta.

Vi har efter fyra år framgångsrikt crowdfundat fastighetsprojekt på flera fastighetsmarknader. Vår erfarenhet och kunnande ger dig som investerare bättre möjligheter till riskspridning och tryggare avkastning på dina investeringar.

Vi är noggranna med att utvärdera fastighetprojekten och välja ut russinen i kakan. I samtliga de projekt vi tagit in har investerarna fått tillbaka investerat kapital och ränta.

Vår vision och mission är att fortsätta hjälpa investerare att finna och utveckla de bästa finansiella placeringarna baserat på fastigheter samt hjälpa projektägare med att utveckla de bästa fastighetsprojekten. Vi skapar Europas bästa plattform!

Image
Image

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus.

Image

”Nam libero tempore” cum soluta nobis est eligendi.

Our Clients

Image

Tomas Levin

Expert agent

Är du intresserad och vill veta mer?

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

+46 (0) 721 952 150 info@coowning.com

Company logo

Co-owning är crowdfundingplattformen för dig som vill placera ditt kapital direkt i fastigheter eller i bolag med intressanta affärsidéer.

Kontakta oss

+46 (0)72 195 21 50

info@coowning.se